ronde handdoek

Ronde handdoeken bij Denley

Denley heeft de mogelijkheid om handdoeken te produceren in een ronden vorm.  Dit kunnen we al realiseren met een diameter van 180 cm in 1 stuk. ook andere vormen zijn mogelijk. Afhankelijk van het aantal en budget kunnen wij hier u optimaal adviseren. Door de mogelijkheid om een ronde handdoek te produceren zijn de mogelijkheden om een handdoek in te zetten nog groter. Uw reclame campagne zal daarom nog meer opvallen. Stelt u zich eens voor dat u een ronde strandlaken aan uw relatie of personeelslid geeft. Deze zullen zeker te zien zijn op de stranden! een ronden strandlaken is namelijk geschikt voor 2 volwassenen of zelfs 3 tot 4 kinderen!

Bedrukken

Ronde handdoeken worden over het algemeen bedrukt. Dit kunnen we doen door handdoeken digitaal te drukken of dmv reactieve pannelprint. het voordeel van een digitaal bedrukte handdoek is dat het aantal lager is dan de  pannelprint handdoeken. 

Weven

Geweven ronde handdoeken kan technisch gezien wel maar dit adviseren wij niet. De afwerking is kwalitatief een stuk moeilijker waardoor de kosten enorm stijgen. Vraag hiernaar bij een van onze verkoopmederwerkers. 

Afval

Ronde handdoeken is leuk, zeker zoals bij Denley dat u zelfs uw eigen vorm kan kiezen. Het nadeel is wel dat bij ronde handdoeken of handdoeken in een andere vorm veel afval overblijft. Denley werkt met producenten die dit afval kan recyclen en naderhand weer gebruikt bij productie van nieuwe handdoeken. Hierdoor wordt het milieu bespaart en kunnen wij mooie ronde handdoeken blijven leveren!