Badstof kerstpakketten bij Denley!


Nu nog mooie, luxer en meer keuzen.
Wist u dat badstof een artikel is dat ten alle tijden en voor iedereen nuttig en bruikbaar is?
Waarom zou u dit dan niet inzetten als kerstpakket of kerstgeschenk? Denleybadtextiel.nl levert diverse verschillende merken, kwaliteiten en kleuren direct uit voorraad.
We kunnen daarom snel schakelen en u direct informeren.
We kunnen de badstof kerstpakketten samen met u samenstellen en enkele leuke en originele geschenken toevoegen aan het pakket.

Rituals en Kneip in uw badstofpakket

Zo zijn wij officieel dealer van Rituals en Kneipp. Maar u kunt ook denken aan producten in de huiselijke sfeer die perfect in de kerstsfeer passen zoals de geurproducten van Lampe Berger.

 

Uw badstofpakket in een feestelijke verpakking.

De pakketten kunnen we mooi verpakken in een feestelijk kerstdoos of in een speciaal voor u ontworpen verpakking als een doos, tas, krat, emmer noem maar op en wij gaan voor u op zoek naar de juiste verpakking.

Custom made badstofpakketten ook mogelijk!

Naast de badstof die we uit voorraad kunnen leveren zijn wij instaat om vanaf ca 100 stuks badstof kerstpakketten op maat te laten producere. Het grote voordeel is dat we tijdens het productie proces de kleuren kunnen bepalen en eventueel logos kunnen inweven of bedrukken. Ook werken we deze badstof producten af met een eigen corperate label!.
Af fabriek worden de pakketten strak verpakt en in mooie geschenkdoos, eventueel met bedrukking geleverd!


Wilt u vrijblijvend advies voor kerstpakketten of badstof kerstpakketten? neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Kerstpakket