Golfhanddoek borduren

Golfhanddoek borduren

Wilt u een golfhanddoek borduren met uw naam of bedrijfslogo? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij leveren golfhanddoeken direct uit voorraad of laten het speciaal voor u produceren. Een golfhanddoek borduren doen we al vanaf 10 stuks en u kunt kiezen uit 6 kleuren. In onze Beaulise lijn hebben we standaard rood, lime, zwart, wit, oranje en fuchsia op voorraad in een mooi zware velours kwaliteit.

Golfhanddoek borduren direct tijdens productie.

Doordat we elke dag contact hebben met verschillende fabrikanten kunnen wij vanaf relatief lage aantallen golfhanddoeken borduren tijdens productie. Voordelen zijn vaak de scherpe prijs, eigen pms kleur van de golfhanddoek, label met uw bedrijfsnaam en netjes per stuk verpakt.

Golfhanddoek borduren of toch een andere techniek?

Als u er voor kiest een golfhanddoek aan te schaffen dan maakt u eerst de keuzen of u deze wilt laten produceren of een model kiest uit voorraad. Dit heeft bijna altijd te maken met het gewenste aantal. Als u kiest voor een voorraad golfhanddoek dan adviseren wij een golfhanddoek te borduren. Kiest u ervoor om een golfhanddoek te laten produceren dan gaat er een wereld voor u open. U kunt kiezen tussen de volgende technieken: - borduren - jacquardinweving - boordinweving - reliefinweving - bedrukken - eigen pms kleur - eigen label - speciale verpakking

Waarom koopt u uw geborduurde golfhanddoeken bij Denley?

 

  15 jaar ervaring                                        
  Grote diversiteit aan kleuren
  Eigen productie mogelijkheden vanaf 100 stuks
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct contact met een van onze specialisten