Digitaal bedrukte handdoek

Bedrukte handdoek


Wilt u een schitterende full colour bedrukte handdoek laten maken met uw eigen foto en/of logo? Dan bent u bij Denley aan het juiste adres. Wij maken al vanaf 100 stuks handdoeken geheel bedrukt met uw reclame boodschap. Bedrukte handdoeken zijn dan ook een premium dat steeds vaker wordt ingezet voor eventementen, leuke attenties of andere gebeurtenissen. met de digitale techniek waarin Denley voorop loopt en zich expert kan noemen zijn de mogelijkheden ongekend. U kan kiezen uit verschillende afmetingen en kwaliteiten. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte handdoek. HIeronder laten we enkele visuals zien van bedrukte handdoeken.

 

Productie en levertijden.


De productie van digitaal bedrukte handdoeken is over het algemeen in Europa. door de directe inkoop bij de fabrikanten kunnen wij snel schakelen, zit er geen ruis op de lijn en kunnen wij u duidelijkheid geven. Wat niet onbelangrijk is het aankopen van bedrukte handdoeken is dat u optimaal geadviseerd wordt. Inmiddels zijn er ontzettend veel kwaliteiten en aanbieders, helaas komen wij erg vaak producten tegen dat op een grote teleurstelling uitdraaid. Hierdoor merken we dat u als klant terughoudend bent met de aankoop van digitaal bedrukte handdoeken. Dit gevoel kunnen wij geheel wegnemen door u handdoeken te laten zien tijdens een afspraak. hier leggen we uit hoe we werken en wat u kan verwachten. 

Heeft u een levertijd waarvan u denkt dat dit niet haalbaar is? Daag ons uit en bel 0031-497534647!!

U weet wat u krijgt!


Als u bij ons een "special" order neerlegd krijgt u altijd een proef sample voor productie. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan en houden wij onze klanten tevreden. Daarnaast bieden wij een gratis visual speciaal voor u gemaakt door ons design afdeling. Ook hiervoor kunt u ten alle tijden contact met ons openmen.