Bedrukte handdoek sublimatie print

Foto print al vanaf 1 stuk!

Onze klanten noemen ons niet voor niks SPECIALST! Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om bedrukte handdoeken. Wij hebben alle technieken in huis om de juiste handdoek voor u te vinden. Om deze reden bieden wij u ook de mogelijkheid om een sublimatieprint op handdoeken aan te brengen. U kunt dus een full colour bedrukking op de boord van een handdoek plaatsen met heel veel voordeel:
 
- geen instelkosten bij sublimatieprint
- geen minimum aantal
- Denley heeft speciale handdoeken op voorraad voor sublimatie print!
- super snelle levertijd
 
Om bovengenoemde reden is een sublimatie bedrukte handdoek ideaal voor uw reaclame uiting. Zelfs fotos kunnen bedrukken.
 

Eigen ontwerp

Naast onze voorraad sublimatie handdoeken kunnen wij speciaal voor u handdoeken ontwerpen met een sublimatieboord. Deze bedrukte handdoeken in uw huisstijl heeft de volgende voordelen:
 
- basis kleur van de handdoek in eigen pms kleur
- uw logo in de label
- deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 100 stuks
- de afmeting van de sublimatie print is aan te passen aan uw ontwerp
 

Goede service

Wij als badstofleverancier willen u als klant optimaal bedienen en maken daarom vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Zo zullen wij vooraf duidelijk aangeven hoe het ordertraject zal verlopen en wat de technische mogelijkheden zullen zijn voor bedrukte handdoeken. Indien u overweegt een handdoek met sublimatie print in uw promotiepakket op te nemen kunt u altijd contact met ons opnemen voor een digitale proef. U kunt op deze manier een goede indrukkrijgen van het eindresultaat. vraag hierna bij een van onze verkoopmedewerkers.