Golfhanddoek

Golfhanddoek

Bent u op zoek naar een golfhanddoek? wij kunnen u als geen ander adviseren en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Op deze pagina zullen we dan ook uitgebreid ingaan op de verschillende golfhand

Waar moet u op letten bij de aankoop van golfhanddoeken?

Als u een golfhanddoek wilt gaan kopen moet u eerst bepalen of u een logo er op wilt plaatsen of niet. De ene golfhanddoek leent zich beter voor bepaalde logos als een andere golfhanddoek. Daarnaast is het van belang om het gewenste aantal te weten. zo kunt u als snel bekijken of het mogelijk is om een golfhanddoek te laten produceren of dat u kiest uit een voorraad product. Levering direct uit voorraad is vaak het snelst en wordt veelal gedaan bij kleinere aantallen. 

Typen golfhanddoeken

Direct uit vooraad kunnen wij 7 kleuren golfhanddoeken leveren in de maat 40 x 60 cm incl. ring en haak. Dit model is van zware kwaliteit velourse en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om vanuit een extern magazijn golfhanddoeken te leveren van 30 x 50 cm, deze zijn verkrijgbaar in 9 kleuren en is van gewone badstof en incl. ring en haak.

Wilt u een golfhanddoek in uw eigen stijl? Dan kunnen wij u een custom made golfhanddoek aanbieden, zo kunt u op meerdere manieren uw logo aanbrengen. Denk hierbij aan een boordinweving, jacquard inweving, reliefweving, sublimatieprint, digital print, reactief print, borduring, eigen label, eigen pms kleur of een hotstamp. Sommige technieken kunnen wij al aanbieden vanaf 100 stuks!

Nieuwste golfhanddoek

De nieuwste golfhanddoek die wij kunnen leveren is vanaf 100 stuks leverbaar. wij noemen dit de golfhanddoek 2.0. Deze is dubbel zijdig, ene zijde van polyester badstof, de andere zijden van microfiber polyester. het grote voordeel is dat het goed absorbeerd en dat we hier haarscherpe foto print op kunnen plaatsen. Uiteraard wordt deze golfhanddoek geleverd met ring en haal netjes per stuk verpakt in een polybag. Verras uw relatie met deze schitterende nieuwe techniek!

Waarom koopt u golfhanddoeken bij Denley?

  Alle technieken onder 1 dak                                                 
  Grote diversiteit aan kleuren
  Eigen productie mogelijkheden vanaf 100 stuks
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct contact met een van onze specialisten